The Skei Family  

 

Jeg heter Aase Margrete og en av mine hobbyer er å sitte ved PC'n. :-) Her leker jeg med hjemmeside-stoff og fotoredigering, og har etter hvert blitt hekta på slektsforsking. Alt dette er kjempemoro.

Min første hjemmeside ble til i 2004, da jeg tok et nettbasert kurs i webdesign ved nks.

Mitt nyeste prosjekt er veven i andre etasje. I september -06 ble "vevloftet" ferdig. Det har blitt mange meningsfylte dager der oppe.

Ellers så er jeg nyfiken på alt som har med interiør og design, - glad i antikviteter. Matlaging er også en fin ting - utrolig mye godt å få til - våre "nye landsmenn" har gitt oss masse gode tips!

Vi er begge glade i å reise, og det har etter hvert blitt mange turer til Gran Canaria. Vårt favorittsted på øya er Puerto Rico.

De senere år har Tyrkia blitt favoritten. Turene er blitt mange og favorittområdet er Side.

3 turer til USA er det etterhvert også blitt, og i mars 2006 tok vi en tur til Washington DC. Du kan lese REISEBREV her.

Jan har  stått på når det gjelder slektsforsking. Han har passert 25 000 i antall personer på sitt slektstre pr januar 2009. Vi bruker begge to slektsprogrammet Legacy 7.0, et program vi er godt fornøyd med, og gjerne anbefaler til andre.

I juli 2006 begynte han å få problemer med hjertet for andre gang. Etter noe ventetid ble han i mellomjula 2008 operert og fikk by-passet flere årer.

Aase er en "Oriflame", klikk her så får du se! Her kan du også bestille varer og melde deg selv inn som medlem. Ta en titt, da vel!

 

 

     

 

Aase Margrete 2009